TENTANG KAMI

Kami pabrik profésional dina aktipitas stamping logam, laser motong, sahingga tooling logam. Urang terus ngaronjatkeun di stamping, bending, ngabentuk, brushing, anodizing, sandblasting, nyemprot, unggal link, .Together kalawan suppliers, urang narékahan pikeun nyadiakeun unggal customer kalawan Pribadi, ngaropéa tur-kualitas luhur jasa. konsumén urang téh sakuliah Amérika Serikat, Kanada, Éropa Kulon, Australia jeung nagara séjén.

kauntungan urang

wartos

produk panganyarna