RRETH NESH

Ne jemi prodhues profesional të angazhuar në metalike vulosje, prerja lazer, duke e bërë përpunim mekanik metalike. Ne jemi në përmirësim të vazhdueshëm në vulosje, lakimi, duke formuar, larja, anodizing, sandblasting, spërkatje, çdo lidhje, .Together me furnizuesit, ne përpiqemi për të siguruar çdo klient me të personalizuar, përshtatur dhe me cilësi të lartë të shërbimeve. Klientët tanë janë në të gjithë Shtetet e Bashkuara, Kanada, Evropë Perëndimore, Australi dhe vende të tjera.

avantazhin tonë

LAJME

PRODUCT FUNDIT