ЗА НАС

Ние сме професионални производители ангажирани во метал штанцање, ласерско сечење, со што метал обработка. Ние сме постојано подобрување во печат, виткање, формирање, четкање, Елоксирање, sandblasting, прскање, секој линк, .Together со добавувачите, ние се стремиме да се обезбеди секој корисник со персоналните, прилагодени и висок квалитет на услуги. Нашите клиенти се сите во текот на САД, Канада, Западна Европа, Австралија и други земји.

Нашата предност

ВЕСТИ

најновите производи