BABAGAN AWAKE DHEWE

We are manufaktur profesional melu stamping logam, laser nglereni, nggawe perkakas logam. We saya Ngapikake ing stamping, mlengkung, mbentuk, brushing, anodizing, Sandblasting, uyuh, saben link, bebarengan karo Penyetor, kita usaha kanggo nyedhiyani saben customer karo pribadi, selaras lan kualitas layanan. Kita pelanggan kabeh liwat Amerika Serikat, Kanada, Eropa Barat, Australia lan negara liyane.

kauntungan kita

NEWS

PRODUCT anyar